მთავარი »
2010 »
მაისი »
28 » გულსართიანი წიწაკა და პამიდორი.
11:06 გულსართიანი წიწაკა და პამიდორი. |
საჭირო მასალა: 400 გ. შებოლილი ძეხვი, რამდენიმე ღერი მწვანე ხახვი, 150 გ. კარაქი, 150 გ. ყველი, 2-3 ცალი ბულგარული წიწაკა, 2-3 ცალი პამიდორი.
მომზადება: ძეხვი და ხახვი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ კარაქი და გახეხილი ყველი. წიწაკებსა და პამიდვრებს ამოვაცალოთ გული, დავტენოთ მომზადებული მასით და შევდოთ მაცივარში 3 საათით. სუფრასთან გატანის წინ რულეტივით დავჭრათ.
|
კატეგორია: სტატიები |
ნანახია: 1017 |
დაამატა: NaTia
| რეიტინგი: 0.0/0 |