09:49 იტალიური სამზარეულო-ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში. | |
შემადგენლობა
მომზადებაეს არის უგემრიელესი კერძი, რომელშიც გამოყენებულია მრავალფეროვანი სუნელები. ხორცი გამოდის ნაზი და წვნიანი. სრულყოფილად რომ შეაფასოთ- აუცილებლად უნდა მოამზადოთ და გასინჯოთ ეს კერძი. ხორცი დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად. მარინადი გადავასხათ, ოღონდ როზმარინი დავტოვოთ ხორცში. მაღალ ცეცხლზე გავაცხელოთ ზეთი და ჩავყაროთ ხორცი. სევბრაწოთ ხორცი ორივე მხრიდან და თან ხშირად ვურიოთ. ტაფა უნდა იყოს ღრმა, რომ დაეტიოს სოუსი. პომიდორის მოვაცალოთ ქერქი ჩავასხათ სოუსი ხორცში, დავაყაროთ მარილი და მოვშუშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში. გემრილად მიირთვით! | |
|