ხუთშაბათი, 25.04.2024, 17:20
მოგესალმები, greshnik | RSS
საიტის მენიუ
მინი-ჩეთი
200
სტატისტიკა
შესვლის ფორმა
მთავარი » 2011 » თებერვალი » 2 » იტალიური სამზარეულო-ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში.
09:49
იტალიური სამზარეულო-ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში.
ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში

შემადგენლობა

მომზადება

ეს არის უგემრიელესი კერძი, რომელშიც გამოყენებულია მრავალფეროვანი სუნელები.
ხორცი გამოდის ნაზი და წვნიანი.
სრულყოფილად რომ შეაფასოთ- აუცილებლად უნდა მოამზადოთ და გასინჯოთ ეს კერძი.
ხორცი დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად.
დაჭრილი ძროხის ხორცი
გავაკეთოთ ბასთურმა. ჩავალბოთ ხორცი თეთრ ღვინოში, დავამატოთ როზმარინიდა დავტოვოთ 1 საათით.
დაჭრილი ძროხის ხორცი სუნელებით
მარინადი გადავასხათ, ოღონდ როზმარინი დავტოვოთ ხორცში. მაღალ ცეცხლზე გავაცხელოთ ზეთი და ჩავყაროთ ხორცი.
დაჭრილი ძროხის ხორცი სუნელებით
სევბრაწოთ ხორცი ორივე მხრიდან და თან ხშირად ვურიოთ. ტაფა უნდა იყოს ღრმა, რომ დაეტიოს სოუსი.
გავფცქვნათ პომიდორი
პომიდორის მოვაცალოთ ქერქი
გავფცქვნათ პომიდორი
და დავჭყლიტოთ. დავამატოთ ნიორი, წვრილად დაჭრილი რეჰანიზეთის ხილიგაჭრილი ორად და ტიმიანი.
დავჭყლიტოთ პომიდორი
ჩავასხათ სოუსი ხორცში, დავაყაროთ მარილი და მოვშუშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში.
ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში
გემრილად მიირთვით!
კატეგორია: გასართობი | ნანახია: 1186 | დაამატა: NaTia | რეიტინგი: 0.0/0
ძებნა
კალენდარი
«  თებერვალი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
საიტის მეგობრები