შაბათი, 20.04.2024, 04:07
მოგესალმები, greshnik | RSS
საიტის მენიუ
მინი-ჩეთი
200
სტატისტიკა
შესვლის ფორმა
მთავარი » 2011 » თებერვალი » 13 » მწვადი უზბეკურად
11:57
მწვადი უზბეკურად
ცხვრის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ერთმანეთისგან გავაცალკევოთ ქონი და ხორცი. მოვათავსოთ დიდ ქვაბში და დავფაროთ მინერალური წყლით, 1-2 საათის განმავლობაში. ავაგოთ შამფურებზე შემდეგნაირად: ხორცის სამი ნაჭერი და მათ შორის 2 ნაჭერი ქონი. შემწვარ ხორცს მოვაყაროთ ხახვი. უზბეკები ამ ყველაფერს ხშირად ძმარსაც ასხამენ (ძმარს ხსნიან წყალში, გემოვნების მიხედვით, ამატებენ რამდენიმე კბილ ნიორს, ცოტა ხახვს და მწვანილს (ოხრახუშს).
კატეგორია: გასართობი | ნანახია: 936 | დაამატა: NaTia | რეიტინგი: 0.0/0
ძებნა
კალენდარი
«  თებერვალი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
საიტის მეგობრები