09:47 იტალიური სამზარეულო-ნამდვილი პიცის ცომი. | |
![]() შემადგენლობამომზადებაპიცაში შეიძლება ნებისმიერი პროდუქტების გამოყენება. ყველაზე მნიშვნელოვანია ცომის მომზადება. აქ მითითებული ინგრედიენტებით გამოდის 4 საშუალო ზომის პიცა ან 2 დიდი ზომის პიცა.(ძალიან დიდი ზომის ):) ![]() ჩავასხათ წყალი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი ![]() და კარგად მოვზილოთ. ![]() ჩავდოთ ცომი ჯამში, რომელსაც წავუსვათ ზეითუნის ზეთი. ![]() (რომ ცომი არ მიეკროს ჯამს და კარგად ამოვიდეს),გადავაფაროთ და დავტოვოთ თბილ ადგილას.(დაახლოებით 1 საათით) როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოვზილოთ 2-3 წუთის განმავლობაში. ![]() ნამდვილი პიცა კეთდება მაღალ ტემპერატურაზე. ამიტომ დააყენეთ ღუმელი მაქსიმალურ ტემპერეტურაზე და გამოაცხეთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში. | |
|