09:49 იტალიური სამზარეულო-ხორცი იტალიურად ტომატის სოუსში. | |
![]() შემადგენლობა
მომზადებაეს არის უგემრიელესი კერძი, რომელშიც გამოყენებულია მრავალფეროვანი სუნელები. ხორცი გამოდის ნაზი და წვნიანი. სრულყოფილად რომ შეაფასოთ- აუცილებლად უნდა მოამზადოთ და გასინჯოთ ეს კერძი. ხორცი დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად. ![]() ![]() მარინადი გადავასხათ, ოღონდ როზმარინი დავტოვოთ ხორცში. მაღალ ცეცხლზე გავაცხელოთ ზეთი და ჩავყაროთ ხორცი. ![]() სევბრაწოთ ხორცი ორივე მხრიდან და თან ხშირად ვურიოთ. ტაფა უნდა იყოს ღრმა, რომ დაეტიოს სოუსი. ![]() პომიდორის მოვაცალოთ ქერქი ![]() ![]() ჩავასხათ სოუსი ხორცში, დავაყაროთ მარილი და მოვშუშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში. ![]() გემრილად მიირთვით! | |
|