|
მთავარი » 2011 » თებერვალი » 13 » მწვადი უზბეკურად
|
ცხვრის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ერთმანეთისგან გავაცალკევოთ ქონი და ხორცი. მოვათავსოთ დიდ ქვაბში და დავფაროთ მინერალური წყლით, 1-2 საათის განმავლობაში. ავაგოთ შამფურებზე შემდეგნაირად: ხორცის სამი ნაჭერი და მათ შორის 2 ნაჭერი ქონი. შემწვარ ხორცს მოვაყაროთ ხახვი. უზბეკები ამ ყველაფერს ხშირად ძმარსაც ასხამენ (ძმარს ხსნიან წყალში, გემოვნების მიხედვით, ამატებენ რამდენიმე კბილ ნიორს, ცოტა ხახვს და მწვანილს (ოხრახუშს).
|
კატეგორია: გასართობი |
ნანახია: 984 |
დაამატა: NaTia
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|