09:43 ავსტრიული სამზარეულო.წიწიბურას ნამცხვარი | |
შემადგენლობა
მომზადებაგამდნარ კარაქში დავამატოთ შაქარი და 5 კვერცხის გული. კარგად ავთქვიფოთ. დავამატოთ წიწიბურას ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ცომი უნდა იყოს სქელი და რბილი. ათქვეფილი ცილა დავამატოთ ცომში და ფრთხილად ავურიოთ. მომზადებული ცომი გავანაწილოთ ფორმაში, რომელშიც ჩადებულია საკონდიტრო ქაღალდი. გამოვაცხოთ 190 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში. სანამ ცომი ცხვება, გავაკეთოთ შიგთავსი. ამისათვის ჟელატინი ჩავალბოთ წყალში.ხაჭო ავურიოთ ნაღებთან ერთად. დავამატოთ ჟელატინი, შაქარი, ვანილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. შიგთავსი უნდა გავაცხელოთ , რომ ჟელატინი გადნეს და მერე დავდგათ გრილ ადგილას 30-40 წუთით. ცომი გავჭრათ 2 ნაწილად, რომ გამოვიდეს 2 ერთნაირი კორჟი. თითოეულ კორჟს დავადოთ ხაჭოს კრემი გავაციოთ რომ ჟელატინი გამაგრდეს და დავადოთ ზემოდან მეორე კორჟი. მოვრთოთ ნიგოზით. გემრიელად მიირთვით! | |
|