პარასკევი, 26.04.2024, 14:05
მოგესალმები, greshnik | RSS
საიტის მენიუ
მინი-ჩეთი
200
სტატისტიკა
შესვლის ფორმა
მთავარი » 2011 » თებერვალი » 2 » ავსტრიული სამზარეულო.წიწიბურას ნამცხვარი
09:43
ავსტრიული სამზარეულო.წიწიბურას ნამცხვარი
წიწიბურას ნამცხვარი

შემადგენლობა

მომზადება

გამდნარ კარაქში დავამატოთ შაქარი და 5 კვერცხის გული.
ავთქვიფოთ კვერცხის გული
კარგად ავთქვიფოთ.
დავამატოთ წიწიბურას ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.
წიწიბურას ცომი
ცომი უნდა იყოს სქელი და რბილი.
ცალკე ავთქვიფოთ ცილა და ნელ- ნელა დავამატოთ შაქარი.(50-70 გრ) უნდა გამოვიდეს მაგარი ქაფი.
ათქვეფილი ცილა
ათქვეფილი ცილა დავამატოთ ცომში და ფრთხილად ავურიოთ.
წიწიბურას ცომი
მომზადებული ცომი გავანაწილოთ ფორმაში, რომელშიც ჩადებულია საკონდიტრო ქაღალდი.
ფორმაში ჩადებული ცომი
გამოვაცხოთ 190 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში.
სანამ ცომი ცხვება, გავაკეთოთ შიგთავსი. ამისათვის ჟელატინი ჩავალბოთ წყალში.ხაჭო ავურიოთ ნაღებთან ერთად. დავამატოთ ჟელატინიშაქარივანილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
არეული ქვილი
შიგთავსი უნდა გავაცხელოთ , რომ ჟელატინი გადნეს და მერე დავდგათ გრილ ადგილას 30-40 წუთით.
ცომი გავჭრათ 2 ნაწილად, რომ გამოვიდეს 2 ერთნაირი კორჟი.
წიწიბურას ნამცხვარი
თითოეულ კორჟს დავადოთ ხაჭოს კრემი
წიწიბურას ნამცხვარი
გავაციოთ რომ ჟელატინი გამაგრდეს და დავადოთ ზემოდან მეორე კორჟი.
მოვრთოთ ნიგოზით.
გემრიელად მიირთვით!
კატეგორია: გასართობი | ნანახია: 1253 | დაამატა: NaTia | რეიტინგი: 0.0/0
ძებნა
კალენდარი
«  თებერვალი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
საიტის მეგობრები